Hummus amb alvocat i pesto vermell picant

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

L’hummus o puré de cigrons és actualment un dels plats més consumit i versionat de la dieta mediterrània. Una recepta que sempre genera “bon rotllo” ja que amb el seu contingut en triptòfan ens ajuda a ser més feliços.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 pot petit de cigrons
2 c.s. de tahina
1 c.p. de

Elaboració

Barregeu els ingredients del hummus amb un robot o una batedora de mà (si en teniu ganes, podeu començar amb la forquilla!).
Corregiu l’all, la llimona, el comí… al gust.
Tritureu la …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat