Hummus de coliflor

Aperitius  |  Blanca Gómez

Si no t’ho diuen, no sabries que aquest hummus no porta cigrons. Preparar-lo és bufar i fer ampolles!

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

Per a l’hummus

  • 1/2 coliflor
  • OOVE
  • 1 c.s. de tahina
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 gra d’all
  • 1/2 alvocat (opcional; dona més cremositat)
  • Comí, al gust
  • Sal, al gust
  • Pebre vermell dolç, al gust

Per al guarniment

  • Cirerols
  • Cogombre
  • Menta (no n’hi pot faltar!), julivert, coriandre
  • OOVE
  • Como Dukkah Nature, xili…

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Hummus de coliflor

Aperitius  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Si no t’ho diuen, no sabries que aquest hummus no porta cigrons. Preparar-lo és bufar i fer ampolles!


Ingredients

Per a l’hummus

  • 1/2 coliflor
  • OOVE
  • 1 c.s. de tahina
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 gra d’all
  • 1/2 alvocat (opcional; dona més cremositat)
  • Comí, al gust
  • Sal, al gust
  • Pebre vermell dolç, al gust

Per al guarniment

  • Cirerols
  • Cogombre
  • Menta (no n’hi pot faltar!), julivert, coriandre
  • OOVE
  • Como Dukkah Nature, xili…

Elaboració

Per a l’hummus

  1. Talleu les flors de la coliflor i masegueu-les amb un rajolí d’OOVE.
  2. Poseu-les a la safata del forn sobre un paper vegetal 180 graus entre 35-45 minuts. Punxeu-les per saber que estan tendres. Deixeu que es refredin.
  3. Piqueu la coliflor amb la tahina, el suc de llimona, l’all, l’alvocat, la sal, el comí i el pebre vermell dolç fins que obtingueu una barreja cremosa. 
  4. Poseu la barreja a la nevera mentre feu el guarniment.

 Per al guarniment

  1. Piqueu els cirerols i el cogombre.
  2. Seguidament, talleu les herbes fresques ben petites i afegiu-les als tomàquets i el cogombre.
  3. Amaniu-ho amb OOVE, Como Dukkah i sal.
  4. Remeneu bé i deixeu reposar uns minuts perquè s’integrin els sabors.

 Per emplatar

  1. Serviu l’hummus amb el guarniment per sobre.
  2. Bon profit!

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

Per a l’hummus

  1. Talleu les flors de la coliflor i masegueu-les amb un rajolí d’OOVE.
  2. Poseu-les a la safata del forn sobre un paper vegetal 180 graus entre 35-45 minuts. Punxeu-les per saber que estan tendres. Deixeu que es refredin.
  3. Piqueu la coliflor amb la tahina, el suc de llimona, l’all, l’alvocat, la sal, el comí i el pebre vermell dolç fins que obtingueu una barreja cremosa. 
  4. Poseu la barreja a la nevera mentre feu el guarniment.

 Per al guarniment

  1. Piqueu els cirerols i el cogombre.
  2. Seguidament, talleu les herbes fresques ben petites i afegiu-les als tomàquets i el cogombre.
  3. Amaniu-ho amb OOVE, Como Dukkah i sal.
  4. Remeneu bé i deixeu reposar uns minuts perquè s’integrin els sabors.

 Per emplatar

  1. Serviu l’hummus amb el guarniment per sobre.
  2. Bon profit!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat