Kitchari de mill i llentia vermella

Plat principal  |  Cristina Arroyo

El kitchari, kitchadi o kitcheri és un plat tradicional de la medicina ayurveda conegut per la seva capacitat per desintoxicar l’organisme, purificar la digestió, disminuir l’envelliment de cèl·lules i equilibrar els tres doshas.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1 got de mill rentat
1 got de llenties vermelles
6

Elaboració

Tritureu una mica en un morter (o molinet) les espècies en gra i salteu-les fins que desprenguin aroma en una mica de mantega ghee. Afegiu la resta d’espècies en pols i la sal marina i barrege…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat