Lasanya crudivegana

Plat principal  |  Núria Roura

És un plat ideal quan tenim convidats perquè és molt vistós, és boníssim i és una manera original i sorprenent de menjar verdures crues més enllà de les amanides.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 30 minuts de maceració

Ingredients

  • 1 alvocat
  • 1 tomàquet gran
  • 1 carbassó
  • 1 tassa d’espinacs
  • 1 tassa d’anacards remullats tota la nit amb aigua de qualitat
  • 1 tassa de coliflor a trossets
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal rosa de l’Himàlaia o sal marina sense refinar
  • Pebre negre al gust
  • Cúrcuma al gust
  • Lli mòlt al gust
  • Unes fulles d’alfàbrega
  • Vinagre de poma (un rajolí)
  • Suc de mitja llimona
  • Aigua de qualitat

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Lasanya crudivegana

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 30 minuts de maceració

És un plat ideal quan tenim convidats perquè és molt vistós, és boníssim i és una manera original i sorprenent de menjar verdures crues més enllà de les amanides.


Ingredients

  • 1 alvocat
  • 1 tomàquet gran
  • 1 carbassó
  • 1 tassa d'espinacs
  • 1 tassa d'anacards remullats tota la nit amb aigua de qualitat
  • 1 tassa de coliflor a trossets
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal rosa de l'Himàlaia o sal marina sense refinar
  • Pebre negre al gust
  • Cúrcuma al gust
  • Lli mòlt al gust
  • Unes fulles d'alfàbrega
  • Vinagre de poma (un rajolí)
  • Suc de mitja llimona
  • Aigua de qualitat

Elaboració

  1. Per macerar la coliflor, poseu en un bol els arbrets de la coliflor, el vinagre de poma, la sal, l'oli d'oliva, la cúrcuma, el pebre negre, el lli mòlt i les fulles d'alfàbrega senceres.
  2. Barregeu-ho amb les mans per impregnar-ho bé i reserveu-ho mínim 30 minuts fora de la nevera. Remeneu-ho de tant en tant.
  3. Prepareu la salsa posant en el got de la batedora la tassa d'espinacs, els anacards colats, el suc de mitja llimona, una mica d'aigua i sal. Tritureu fins que la consistència sigui del vostre gust. Reserveu-la a la nevera.
  4. Amb l'ajuda de la mandolina talleu a làmines primes el carbassó i el tomàquet. Feu el mateix amb l'alvocat però, si no us va bé amb la mandolina, ho podeu fer amb un ganivet.
  5. En un plat poseu una base de carbassó, dues o tres làmines, i seguiu amb el tomàquet, una mica de sal i oli. Continueu amb l'alvocat i una mica de la salsa que heu preparat.
  6. Repetiu el punt 4 les vegades que vulgueu.
  7. Decoreu la salsa amb uns quants anacards que haureu reservat.
  8. Per acompanyar, feu un llit d'espinacs i afegiu-ho la coliflor macerada.
  9. A gaudir de la lasanya més original!

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Per macerar la coliflor, poseu en un bol els arbrets de la coliflor, el vinagre de poma, la sal, l’oli d’oliva, la cúrcuma, el pebre negre, el lli mòlt i les fulles d’alfàbrega senceres.
  2. Barregeu-ho amb les mans per impregnar-ho bé i reserveu-ho mínim 30 minuts fora de la nevera. Remeneu-ho de tant en tant.
  3. Prepareu la salsa posant en el got de la batedora la tassa d’espinacs, els anacards colats, el suc de mitja llimona, una mica d’aigua i sal. Tritureu fins que la consistència sigui del vostre gust. Reserveu-la a la nevera.
  4. Amb l’ajuda de la mandolina talleu a làmines primes el carbassó i el tomàquet. Feu el mateix amb l’alvocat però, si no us va bé amb la mandolina, ho podeu fer amb un ganivet.
  5. En un plat poseu una base de carbassó, dues o tres làmines, i seguiu amb el tomàquet, una mica de sal i oli. Continueu amb l’alvocat i una mica de la salsa que heu preparat.
  6. Repetiu el punt 4 les vegades que vulgueu.
  7. Decoreu la salsa amb uns quants anacards que haureu reservat.
  8. Per acompanyar, feu un llit d’espinacs i afegiu-ho la coliflor macerada.
  9. A gaudir de la lasanya més original!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat