Lasanya crudivegana

Plat principal  |  Núria Roura

És un plat ideal quan tenim convidats perquè és molt vistós, és boníssim i és una manera original i sorprenent de menjar verdures crues més enllà de les amanides.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 30 minuts de maceració

Ingredients

1 alvocat
1 tomàquet gran
1 carbassó
1 tassa

Elaboració

Per macerar la coliflor, poseu en un bol els arbrets de la coliflor, el vinagre de poma, la sal, l’oli d’oliva, la cúrcuma, el pebre negre, el lli mòlt i les fulles d’alfàbrega senceres.
Bar…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat