Llagostins arrebossats de coco amb pernil d’ànec

Plat principal, Aperitius  |  Mel Sánchez

Si teniu previst fer una celebració a casa amb amics, vet aquí aquesta recepta d’aperitiu cetogènic que, amb unes olives, unes escopinyes, pernil ibèric i potser una mica de formatge de cabra, faran de la vostra taula un àpat molt original. Us hi apunteu?

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

500 g de cues de llagostins fresques o congelades (sense

Elaboració

Preescalfeu el forn a dalt i a baix a 180 °C.
Prepareu la reixa del forn amb un paper vegetal de forn eco.
Retireu el cap als llagostins, si són frescos, i peleu la cua deixant la punta pe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat