Llet amb arròs

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Àpat dedicat a l'amor en forma d’un clàssic versionat: l’arròs amb llet, o, en aquest cas, gairebé més llet amb arròs. Elaborat amb arròs integral, llet de civada i coco i diverses espècies. Que en gaudiu!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 tasseta d’arròs integral rodó remullada 8 hores
  • 1/2 llauna de llet de coco ecològica
  • 1/2 tassa de llet de civada-coco*
  • 4 llavors de cardamom
  • 1 branca de canyella
  • Brins de safrà
  • Per acompanyar: pistatxos (o altres fruits secs), escates de coco, pètals de flors fresques o seques…

* Escolliu llet de civada certificada per una alimentació lliure de gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Llet amb arròs

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Àpat dedicat a l'amor en forma d’un clàssic versionat: l’arròs amb llet, o, en aquest cas, gairebé més llet amb arròs. Elaborat amb arròs integral, llet de civada i coco i diverses espècies. Que en gaudiu!


Ingredients

  • 1 tasseta d’arròs integral rodó remullada 8 hores
  • 1/2 llauna de llet de coco ecològica
  • 1/2 tassa de llet de civada-coco*
  • 4 llavors de cardamom
  • 1 branca de canyella
  • Brins de safrà
  • Per acompanyar: pistatxos (o altres fruits secs), escates de coco, pètals de flors fresques o seques...
* Escolliu llet de civada certificada per una alimentació lliure de gluten

Elaboració

  1. Poseu la llet de coco i la de civada coco en un cassó amb les llavors de cardamom (aixafades amb un ganivet), la canyella i el safrà. Deixeu que arribin al punt d’ebullició i reserveu.
  2. Poseu l’arròs amb 1 tassa i 1/2 d’aigua i bulliu 10 minuts. Coleu.
  3. Coleu la llet de coco en un cassó, llenceu les espècies i afegiu-hi l’arròs. Bulliu a foc baix 5 minuts o fins que l’arròs estigui molt tendre i caldós.
  4. Serviu amb uns pistatxos, escates de coco i uns pètals de flors.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu la llet de coco i la de civada coco en un cassó amb les llavors de cardamom (aixafades amb un ganivet), la canyella i el safrà. Deixeu que arribin al punt d’ebullició i reserveu.
  2. Poseu l’arròs amb 1 tassa i 1/2 d’aigua i bulliu 10 minuts. Coleu.
  3. Coleu la llet de coco en un cassó, llenceu les espècies i afegiu-hi l’arròs. Bulliu a foc baix 5 minuts o fins que l’arròs estigui molt tendre i caldós.
  4. Serviu amb uns pistatxos, escates de coco i uns pètals de flors.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat