Llobarro al forn amb romaní i llimona amb cols de brussel·les saltades

Plat principal  |  Laura Garcia

El romaní té fama de ser una planta aromàtica ideal per a receptes de carn, però en realitat també és boníssim acompanyant plats de peix, com en aquest llobarro al forn amb romaní i llimona.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per al peix

2 o 3 llobarros d’uns 500 g cadascun
1 l

Elaboració

Per al peix

Escalfeu el forn a 200 ºC.
Col·loqueu en un bol petit el suc i la ratlladura de la llimona.
Afegiu l’oli d’oliva, l’all premsat i el romaní. Remeneu.
Renteu els llobarros …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat