Maduixots amb nata

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

Aquesta recepta, que no porta sucres afegits, té com a ingredient principal els maduixots, que són una fruita baixa en sucres naturals; així que no ens desestabilitzaran els nivells de sucre a la sang.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 24 hores de refrigeració

Ingredients

  • 400 ml de llet de coco eco (80% de coco)
  • 10 maduixots grans, tallats a dauets
  • 1/8 c de pebre negre acabat de moldre
  • 1/4 c de vainilla en pols
  • 1 pessic de sal de l’Himàlaia
  • 1/2 llimona, el suc
  • 1/2 c d’estèvia líquida amb els principis actius

 

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Maduixots amb nata

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 24 hores de refrigeració

Aquesta recepta, que no porta sucres afegits, té com a ingredient principal els maduixots, que són una fruita baixa en sucres naturals; així que no ens desestabilitzaran els nivells de sucre a la sang.


Ingredients

  • 400 ml de llet de coco eco (80% de coco)
  • 10 maduixots grans, tallats a dauets
  • 1/8 c de pebre negre acabat de moldre
  • 1/4 c de vainilla en pols
  • 1 pessic de sal de l'Himàlaia
  • 1/2 llimona, el suc
  • 1/2 c d'estèvia líquida amb els principis actius
 

Elaboració

  1. Guardeu la llet de coco a la nevera com a mínim 24 hores. Durant aquest temps de refrigeració, se separaran la part oliosa i l'aigua.
  2. Primer prepareu els maduixots: barregeu ben homogèniament i suaument en un bol tots els ingredients (menys la llet de coco) amb una cullera de fusta. Reserveu.
  3. Mentre els maduixots es maceren, munteu la nata.

Per a preparar la nata de coco

  1. Traieu la llet de coco de la nevera i separeu l'aigua de la llet de coco en un got; reserveu.
  2. Col·loqueu la part mantegosa de la llet de coco —que s’haurà solidificat— en un bol, i afegiu-hi 6 cullerades soperes de l'aigua que havíeu reservat.
  3. Amb un batedor de barnilla manual, bateu la nata durant uns 5 minuts fins que tingui consistència de nata muntada, i ja estarà; així de senzill.

Per a servir

  1. En dos gots o copes petites, serviu primer una capa de trossets de maduixots, una de nata muntada i repetiu l'operació.
  2. Decoreu la segona capa de nata amb uns trossets de maduixots i una mica de xarop de maduixes.
 

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Guardeu la llet de coco a la nevera com a mínim 24 hores. Durant aquest temps de refrigeració, se separaran la part oliosa i l’aigua.
  2. Primer prepareu els maduixots: barregeu ben homogèniament i suaument en un bol tots els ingredients (menys la llet de coco) amb una cullera de fusta. Reserveu.
  3. Mentre els maduixots es maceren, munteu la nata.

Per a preparar la nata de coco

  1. Traieu la llet de coco de la nevera i separeu l’aigua de la llet de coco en un got; reserveu.
  2. Col·loqueu la part mantegosa de la llet de coco —que s’haurà solidificat— en un bol, i afegiu-hi 6 cullerades soperes de l’aigua que havíeu reservat.
  3. Amb un batedor de barnilla manual, bateu la nata durant uns 5 minuts fins que tingui consistència de nata muntada, i ja estarà; així de senzill.

Per a servir

  1. En dos gots o copes petites, serviu primer una capa de trossets de maduixots, una de nata muntada i repetiu l’operació.
  2. Decoreu la segona capa de nata amb uns trossets de maduixots i una mica de xarop de maduixes.

 

Els apunts de Consol Rodríguez

  • Podeu preparar la nata just abans de servir, o muntar-la una mitja hora abans i guardar-la a la nevera. Si al cap d’aquesta mitja hora de repòs s’ha separat part de l’aigua, només cal tornar a batre, aquest cop només uns segons, perquè la nata torni a lligar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat