“Magdalenes” d’ou i verdures

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Què hi pot haver de més saludable que menjar verdures per esmorzar? Si teniu sobres a la nevera, aprofiteu-les! Us proposem aquestes delicioses “magdalenes” salades, una preparació fàcil, nutritiva i molt pràctica que també us podeu endur a la feina.

  • Racions:
    4 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

2 ous
Verdures cuites del dia anterior
Verdures; 1

Elaboració

Bateu 2 ous en un bol amb 2 cullerades de beguda vegetal, un pessic de sal i espècies al gust (orenga, farigola, pebre, curri, cúrcuma, comí…).
Talleu les verdures, cuites de dies anterior…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat