“Magdalenes” d’ou i verdures

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Què hi pot haver de més saludable que menjar verdures per esmorzar? Si teniu sobres a la nevera, aprofiteu-les! Us proposem aquestes delicioses “magdalenes” salades, una preparació fàcil, nutritiva i molt pràctica que també us podeu endur a la feina.

  • Racions:
    4 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 2 ous
  • Verdures cuites del dia anterior
  • Verdures; 1/2 ceba, 1/2 carbassó, 2-3 xampinyons (per si no teniu verdures del dia anterior!)
  • 2 c.s. de beguda vegetal
  • 1 pessic de sal
  • Espècies al gust; orenga, farigola, pebre, curri, cúrcuma, comí…

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

“Magdalenes” d’ou i verdures

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Què hi pot haver de més saludable que menjar verdures per esmorzar? Si teniu sobres a la nevera, aprofiteu-les! Us proposem aquestes delicioses “magdalenes” salades, una preparació fàcil, nutritiva i molt pràctica que també us podeu endur a la feina.


Ingredients

  • 2 ous
  • Verdures cuites del dia anterior
  • Verdures; 1/2 ceba, 1/2 carbassó, 2-3 xampinyons (per si no teniu verdures del dia anterior!)
  • 2 c.s. de beguda vegetal
  • 1 pessic de sal
  • Espècies al gust; orenga, farigola, pebre, curri, cúrcuma, comí...

Elaboració

  1. Bateu 2 ous en un bol amb 2 cullerades de beguda vegetal, un pessic de sal i espècies al gust (orenga, farigola, pebre, curri, cúrcuma, comí...).
  2. Talleu les verdures, cuites de dies anteriors, a trossets petits i barregeu-les amb l’ou.
  3. Aboqueu la massa en motllos individuals i coeu al forn durant 25-30 minuts a 180 ºC (amb el forn escalfat prèviament).
  4. Ja ho teniu! Deixeu que es refredin abans de desemmotllar-les.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Bateu 2 ous en un bol amb 2 cullerades de beguda vegetal, un pessic de sal i espècies al gust (orenga, farigola, pebre, curri, cúrcuma, comí…).
  2. Talleu les verdures, cuites de dies anteriors, a trossets petits i barregeu-les amb l’ou.
  3. Aboqueu la massa en motllos individuals i coeu al forn durant 25-30 minuts a 180 ºC (amb el forn escalfat prèviament).
  4. Ja ho teniu! Deixeu que es refredin abans de desemmotllar-les.

Els apunts de la Gina Estapé

  • Si no teniu verdures del dia anterior, també podeu coure verdures fresques al moment (per exemple, ½ ceba, ½ carbassó i 2-3 xampinyons). Primer cal saltar les verdures fins que estiguin tendres i, després, fer les “magdalenes” seguint el mateix procediment.
  • Si al matí teniu poc temps, prepareu les magdalenes la nit anterior i guardeu-les a la nevera.
  • Es poden menjar fredes o podeu escalfar-les una mica.
  • Si dobleu les quantitats dels ingredients, podeu deixar-ne unes quantes de preparades diumenge a la nit i, així, en tindreu per als esmorzars de la setmana.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat