Maionesa alcalinitzant amb proteïna de gira–sol

Condiments i salses  |  Consol Rodríguez

Aquesta maionesa que és una meravella, molt alcalinitzant i densa en nutrients, que podem preparar en grans quantitats i guardar a la nevera durant dies per afegir a les amanides quan ens vingui de gust.

  • Racions:
    12 - 14
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 4 - 8 hores de refrigeració

Ingredients

1/2 T d’ametlles crues i amb pell, remullades tota la ni

Elaboració

Combineu les ametlles, la proteïna de gira-sol, els alls, la meitat de l’oli i la meitat de l’aigua en una batedora de vas i bateu-ho fins a aconseguir una mescla homogènia.
Afegiu-hi el suc …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat