Makis de coliflor amb salsa antiinflamatòria

Plat principal, Aperitius  |  Mireia Galtés

La coliflor és un aliment molt versàtil i amb propietats nutricionals molt interessants. Aquesta recepta és perfecta per incloure tota sèrie de verdures i algues, gairebé sense adonar-se'n.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

1/2 coliflor
3 algues nori

Per al farciment del su

Elaboració

Talleu la coliflor a trossos petits (incloent el tronc). Bulliu-la amb aigua durant 8-10 minuts fins que estigui tova, tot i que no massa.
Escorreu-la i deixeu que tregui tota l’aigua. Piqueu f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat