Makis depuratius de coliflor

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Elka Mocker

Podeu servir aquests makis perfectament en un àpat d’inspiració japonesa, acompanyant una sopa miso o unes tallarines amb xiitake, i si en teniu a mà, acompanyeu aquests makis amb gingebre i, si us atreviu, també amb wasabi!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Per a l’“arròs” de coliflor

Uns 200 g de de colifl

Elaboració

Traieu les tiges de la coliflor i piqueu-la en un robot de cuina o similar (com un túrmix amb accessori d’aspes amples). Reserveu.
Peleu i trossegeu al llarg el cogombre i també l’alvocat…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat