Mandonguilles amb fetge i carbassó al forn

Plat principal, Condiments i salses  |  Laura Garcia

Avui us presentem una molt bona recepta amb fetge, perfecta per a aquells que no siguin uns grans admiradors d'aquest ingredient. Però no només porten fetge, també carbassó, perquè quedin més saboroses.

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

500 g de la carn picada que vulgueu: vedella, porc, poll

Elaboració

Escalfeu el forn a 175 ºC.
Prepareu la safata de forn amb una cobertura de silicona o paper d’enfornar.
Col·loqueu el fetge en una batedora o processador d’aliments i tritureu-lo completam…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat