Melmelada de fruits vermells amb agar-agar

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Glenn Cots

Preparar melmelada casolana és una de les millors coses que podem fer per evitar consumir un producte ple de sucres, additius i conservants. En aquesta recepta utilitzem les fruites antioxidants per excel·lència, els fruits vermells

  • Racions:
    300 gr
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

300 g de barreja de fruits vermells (maduixes, gerds i n

Elaboració

Afegiu tots els ingredients (menys l’agar-agar) en una cassola petita. Escalfeu-los a foc mitjà i porteu-ho a ebullició barrejant de tant en tant perquè tot quedi ben integrat.
Abaixeu el fo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat