Melmelada de fruits vermells amb agar-agar

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Glenn Cots

Preparar melmelada casolana és una de les millors coses que podem fer per evitar consumir un producte ple de sucres, additius i conservants. En aquesta recepta utilitzem les fruites antioxidants per excel·lència, els fruits vermells

  • Racions:
    300 gr
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 300 g de barreja de fruits vermells (maduixes, gerds i nabius=
  • 1/2 culleradeta d’agar-agar
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 cullerada d’eritritol o endolcidor al gust (opcional)

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Glenn Cots

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

glenncots.com @glenncots
 

Melmelada de fruits vermells amb agar-agar

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Glenn Cots

  • Racions:
    300 gr
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Preparar melmelada casolana és una de les millors coses que podem fer per evitar consumir un producte ple de sucres, additius i conservants. En aquesta recepta utilitzem les fruites antioxidants per excel·lència, els fruits vermells


Ingredients

  • 300 g de barreja de fruits vermells (maduixes, gerds i nabius=
  • 1/2 culleradeta d'agar-agar
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 cullerada d’eritritol o endolcidor al gust (opcional)

Elaboració

  1. Afegiu tots els ingredients (menys l'agar-agar) en una cassola petita. Escalfeu-los a foc mitjà i porteu-ho a ebullició barrejant de tant en tant perquè tot quedi ben integrat.
  2. Abaixeu el foc i cuineu-ho entre 20 i 25 minuts o fins que el líquid s'hagi reduït.
  3. Afegiu-hi l'agar-agar i barregeu fins que s'hagi dissolt bé.
  4. Retireu i col·loqueu-ho en un pot hermètic.
  5. Deixeu que es refredi i guardeu-ho a la nevera.

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

www.glenncots.com @glenncots

Elaboració

  1. Afegiu tots els ingredients (menys l’agar-agar) en una cassola petita. Escalfeu-los a foc mitjà i porteu-ho a ebullició barrejant de tant en tant perquè tot quedi ben integrat.
  2. Abaixeu el foc i cuineu-ho entre 20 i 25 minuts o fins que el líquid s’hagi reduït.
  3. Afegiu-hi l’agar-agar i barregeu fins que s’hagi dissolt bé.
  4. Retireu i col·loqueu-ho en un pot hermètic.
  5. Deixeu que es refredi i guardeu-ho a la nevera.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat