“Migas” de tofu

Plat principal  |  Adriana Ortemberg

Aquestes "migas" de tofu son ideals quan volem fer un àpat ràpid i ric en proteines. La clau d'aquest plat és donar-li cremositat amb la crema de fajol, que és un substitut de la nata convencional per cuinar.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 paquet de tofu de 300 g
  • 1 c.p. de cúrcuma molta
  • Sal i pebre al gust
  • 1 c.s. d’OOVE
  • 1 bric petit de crema de fajol

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

“Migas” de tofu

Plat principal  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Aquestes "migas" de tofu son ideals quan volem fer un àpat ràpid i ric en proteines. La clau d'aquest plat és donar-li cremositat amb la crema de fajol, que és un substitut de la nata convencional per cuinar.


Ingredients

  • 1 paquet de tofu de 300 g
  • 1 c.p. de cúrcuma molta
  • Sal i pebre al gust
  • 1 c.s. d’OOVE
  • 1 bric petit de crema de fajol

Elaboració

  1. Traieu el tofu de l’envàs i llenceu el líquid. Aixafeu-lo amb una forquilla per fer les migas.
  2. Escalfeu l’oli a la paella i aboqueu-hi el tofu. Afegiu-hi els condiments i remeneu fins que s’amari bé dels sabors i agafi color.
  3. Afegiu la crema de fajol. Remeneu suaument perquè agafi una textura cremosa.
  4. Per servir, munteu sobre una llesca de pa integral torrat, amb fulles d’enciam, unes boletes d’alvocat i uns germinats, per exemple.
  5. Dibuixeu per sobre unes línies de crema i serviu.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Traieu el tofu de l’envàs i llenceu el líquid. Aixafeu-lo amb una forquilla per fer les migas.
  2. Escalfeu l’oli a la paella i aboqueu-hi el tofu. Afegiu-hi els condiments i remeneu fins que s’amari bé dels sabors i agafi color.
  3. Afegiu la crema de fajol. Remeneu suaument perquè agafi una textura cremosa.
  4. Per servir, munteu sobre una llesca de pa integral torrat, amb fulles d’enciam, unes boletes d’alvocat i uns germinats, per exemple.
  5. Dibuixeu per sobre unes línies de crema i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat