“Migas” de tofu

Plat principal  |  Adriana Ortemberg

Aquestes "migas" de tofu son ideals quan volem fer un àpat ràpid i ric en proteines. La clau d'aquest plat és donar-li cremositat amb la crema de fajol, que és un substitut de la nata convencional per cuinar.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

1 paquet de tofu de 300 g
1 c.p. de cúrcuma molta

Elaboració

Traieu el tofu de l’envàs i llenceu el líquid. Aixafeu-lo amb una forquilla per fer les migas.
Escalfeu l’oli a la paella i aboqueu-hi el tofu. Afegiu-hi els condiments i remeneu fins que…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat