Milaneses de carn

Plat principal  | 

Bones, fàcils de fer i aptes per a la dieta keto.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 8 filets de vedella d’1 cm de gruix
  • 200 g de farina d’ametlles o farina de llinosa
  • 3 ous
  • Sal
  • Pebre
  • Suc d’1 llimona
  • OOVE

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
 

Milaneses de carn

Plat principal  | 

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Bones, fàcils de fer i aptes per a la dieta keto.


Ingredients

  • 8 filets de vedella d’1 cm de gruix
  • 200 g de farina d’ametlles o farina de llinosa
  • 3 ous
  • Sal
  • Pebre
  • Suc d’1 llimona
  • OOVE

Elaboració

  1. En un bol, marineu els filets de carn amb sal, pebre i el suc d’una llimona.
  2. Deixeu reposar 10 minuts, mentre s’escalfa el forn a 200 °C.
  3. En un plat, col·loqueu la farina i, en un bol, bateu els ous amb un pessic de sal.
  4. Passeu els filets per l’ou i després per la farina.
  5. Poseu paper de forn en una safata apta, i poseu les milaneses a sobre.
  6. Un cop al forn, abaixeu la temperatura a 170 °C. Deixeu cuinar durant 20 minuts.
  7. Si teniu fregidora d’aire, també les podeu fer a 170 °C de 10 a 15 minuts per cada costat.

Elaboració

  1. En un bol, marineu els filets de carn amb sal, pebre i el suc d’una llimona.
  2. Deixeu reposar 10 minuts, mentre s’escalfa el forn a 200 °C.
  3. En un plat, col·loqueu la farina i, en un bol, bateu els ous amb un pessic de sal.
  4. Passeu els filets per l’ou i després per la farina.
  5. Poseu paper de forn en una safata apta, i poseu les milaneses a sobre.
  6. Un cop al forn, abaixeu la temperatura a 170 °C. Deixeu cuinar durant 20 minuts.
  7. Si teniu fregidora d’aire, també les podeu fer a 170 °C de 10 a 15 minuts per cada costat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat