Mill cremós amb llenties, hortalisses i xiitakes

Plat principal  |  Isa Gil

Un plat complet i senzill, amb un sabor suau i és una bona proposta per a les nits en què el cos demana un àpat calent i reconfortant després d’un dia de feina llarg.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
1 ceba gra

Elaboració

Poseu 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra en una olla, escalfeu i afegiu-hi la ceba ben picada.
Quan estigui translúcida, tireu-hi els alls premsats, remeneu, espereu uns segons i afegi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat