Mini Carrot Cake

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Pastissets de pastanaga en versió mini, molt fàcils i sense la quantitat de sucre que solen contenir, però la principal avantatge és que es fan molt ràpid, en 15 o 20 minuts ja els tindrem llestos; I el millor, són exquisits!

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

Per als pastissets

  • 60 g de flocs fins de civada sense gluten
  • 100 g de pastanaga ratllada molt fina
  • 2 cullerades de crema de nou
  • 1 cullerada de llavors de xia
  • 100 ml de llet vegetal
  • 1 cullerada de canyella
  • 1 cullerada de pols per coure sense fosfats
  • 1 mica de sal

Per a la cobertura (opcional)

  • 3 cullerades de farina de coco
  • 5 cullerades d’oli de coco

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Mini Carrot Cake

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Pastissets de pastanaga en versió mini, molt fàcils i sense la quantitat de sucre que solen contenir, però la principal avantatge és que es fan molt ràpid, en 15 o 20 minuts ja els tindrem llestos; I el millor, són exquisits!


Ingredients

Per als pastissets

  • 60 g de flocs fins de civada sense gluten
  • 100 g de pastanaga ratllada molt fina
  • 2 cullerades de crema de nou
  • 1 cullerada de llavors de xia
  • 100 ml de llet vegetal
  • 1 cullerada de canyella
  • 1 cullerada de pols per coure sense fosfats
  • 1 mica de sal

Per a la cobertura (opcional)

  • 3 cullerades de farina de coco
  • 5 cullerades d’oli de coco

Elaboració

  1. Poseu les llavors de xia a hidratar en part de la llet vegetal.
  2. Barregeu en un bol la civada amb el llevat, la sal i la canyella.
  3. Barregeu la xia hidratada, amb la crema de nous i la resta de la llet vegetal.
  4. Uniu els ingredients secs amb els humits i barregeu bé.
  5. Greixeu les cavitats d’un motlle de silicona i aboqueu la barreja als compartiments.
  6. Enforneu durant 15-20 minuts, retireu del forn i deixeu refredar completament.
  7. Per a la cobertura, barregeu la farina de coco amb l’oli i aboqueu-la sobre els pastissets. Podeu decorar-los al gust amb escates de coco, albercocs secs o pastanaga ratllada i alguna nou.
  8. Serviu-los i gaudiu-ne.
 

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu les llavors de xia a hidratar en part de la llet vegetal.
  2. Barregeu en un bol la civada amb el llevat, la sal i la canyella.
  3. Barregeu la xia hidratada, amb la crema de nous i la resta de la llet vegetal.
  4. Uniu els ingredients secs amb els humits i barregeu bé.
  5. Greixeu les cavitats d’un motlle de silicona i aboqueu la barreja als compartiments.
  6. Enforneu durant 15-20 minuts, retireu del forn i deixeu refredar completament.
  7. Per a la cobertura, barregeu la farina de coco amb l’oli i aboqueu-la sobre els pastissets. Podeu decorar-los al gust amb escates de coco, albercocs secs o pastanaga ratllada i alguna nou.
  8. Serviu-los i gaudiu-ne.

 

Els apunts d'Adriana Ortemberg

De tota manera, recomano preparar-los el dia abans perquè la massa ha de reposar un cop cuita, o fer-los el cap de setmana i prendre’ls en un brunch. Com sigui, són exquisits!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat