Minigelat cetogènic sense lactis

Postres, esmorzars i berenars  |  Mel Sánchez

Hi ha coses que les persones que fem dieta cetogènica trobem a faltar a l’estiu. Una és la fruita fresca i l’altra és menjar-nos un gelat sense amoïnar-nos per si ens passem de carbohidrats. Aquí teniu aquesta recepta, que és tot un regal per fer més suportable la calor d’una sobretaula d’estiu.

  • Racions:
    5 unitats
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 4 hores de congelació

Ingredients

120 g de macadàmia remullada la nit anterior
200 g d

Elaboració

Poseu les nous de macadàmia en remull una nit o unes 8 h perquè siguin més fàcils de triturar, tinguin més bona textura i perdin els antinutrients.
Un cop remullades, renteu-les i escorreu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat