Minihamburgueses veganes amb tzatziki

Plat principal  |  Alf Mota

Deixeu-vos sorprendre per aquest deliciós aperitiu a base de minihamburgueses de mill amb remolatxa i tzatziki vegà a la menta.

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

Per a les minihamburgueses

100 g de mill
300 ml d’ai

Elaboració

Per a les minihamburgueses

Rentar i escórrer el mill. Tallar la ceba a daus i triturar juntament amb l’all picat amb l’ajuda d’una batedora.
En una olla afegir 1 c.s. d’oli de sèsam i ofegar…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat