Minitruites de pera, porro y formatge feta

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Amb pera, porro, gingebre, nous i formatge feta, aquestes sucoses i aromàtiques minitruites resulten molt fàcils de fer, sense complicar-se a la cuina i assegurar un plat senzill, lleuger i nutritiu.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 10 ous de gallines felices
  • 1/2 porro
  • 1 pera llimonera (o qualsevol de temporada)
  • 1 grapat de nous
  • Una mica de formatge feta o blau de cabra
  • Un tros d’uns 3 cm de gingebre ratllat
  • Uns brots tendres de créixens
  • Sal marina
  • Pebre

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Minitruites de pera, porro y formatge feta

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Amb pera, porro, gingebre, nous i formatge feta, aquestes sucoses i aromàtiques minitruites resulten molt fàcils de fer, sense complicar-se a la cuina i assegurar un plat senzill, lleuger i nutritiu.


Ingredients

  • 10 ous de gallines felices
  • 1/2 porro
  • 1 pera llimonera (o qualsevol de temporada)
  • 1 grapat de nous
  • Una mica de formatge feta o blau de cabra
  • Un tros d'uns 3 cm de gingebre ratllat
  • Uns brots tendres de créixens
  • Sal marina
  • Pebre

Elaboració

  1. Bateu els ous amb la sal i el pebre.
  2. Partiu les peres, traieu-los el cor i talleu-les a daus (no cal pelar-les si són ecològiques); afegiu-hi l'ou batut amb el porro tallat molt fi, les nous picades i el gingebre i repartiu en els motlles. Sobretot no els ompliu fins a dalt perquè la mescla podria vessar.
  3. Afegiu al centre de cada minitruita una mica de formatge de feta i uns brots de créixens.
  4. Poseu al forn a una temperatura d'uns 150 ºC-170 ºC màxim, deixeu que coguin uns 15-20 minuts i ja ho teniu a punt!

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Bateu els ous amb la sal i el pebre.
  2. Partiu les peres, traieu-los el cor i talleu-les a daus (no cal pelar-les si són ecològiques); afegiu-hi l’ou batut amb el porro tallat molt fi, les nous picades i el gingebre i repartiu en els motlles. Sobretot no els ompliu fins a dalt perquè la mescla podria vessar.
  3. Afegiu al centre de cada minitruita una mica de formatge de feta i uns brots de créixens.
  4. Poseu al forn a una temperatura d’uns 150 ºC-170 ºC màxim, deixeu que coguin uns 15-20 minuts i ja ho teniu a punt!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat