Minitruites de pera, porro y formatge feta

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Amb pera, porro, gingebre, nous i formatge feta, aquestes sucoses i aromàtiques minitruites resulten molt fàcils de fer, sense complicar-se a la cuina i assegurar un plat senzill, lleuger i nutritiu.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

10 ous de gallines felices
1/2 porro
1 pera llimon

Elaboració

Bateu els ous amb la sal i el pebre.
Partiu les peres, traieu-los el cor i talleu-les a daus (no cal pelar-les si són ecològiques); afegiu-hi l’ou batut amb el porro tallat molt fi, les nous …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat