Mousse de cogombre amb llet de coco i menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una mousse de cogombre amb cremosa llet de coco aromatitzada amb menta. Amb tòpings d'herbes fresques, tires fines de cogombre i glaçons de llet de coco; el resultat és una crema refrescant, saciant i deliciosa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 2-3 cogombres ecològics amb pell
  • fulles de menta (al gust)
  • herbes aromàtiques (cibulet, julivert…)
  • 1 llauna de llet de coco (per a la reducció i per a glaçons de gel)
  • oli d’oliva
  • sal marina

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Mousse de cogombre amb llet de coco i menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Una mousse de cogombre amb cremosa llet de coco aromatitzada amb menta. Amb tòpings d'herbes fresques, tires fines de cogombre i glaçons de llet de coco; el resultat és una crema refrescant, saciant i deliciosa.


Ingredients

  • 2-3 cogombres ecològics amb pell
  • fulles de menta (al gust)
  • herbes aromàtiques (cibulet, julivert…)
  • 1 llauna de llet de coco (per a la reducció i per a glaçons de gel)
  • oli d'oliva
  • sal marina

Elaboració

  1. Reduïu mitja llauna de llet de coco amb unes fulles de menta a foc suau i remenant durant 5-10 m. Deixeu-la refredar.
  2. Poseu a la batedora el cogombre trossejat amb gran part de la pell, la crema de coco, una mica de sal marina i un rajolí d'oli d'oliva; bateu-ho fins que lligui bé.
  3. Per a la presentació, poseu la mousse en copes de còctel o vasos i afegiu-hi 2 o 3 glaçons per persona. Decoreu amb tires fines de cogombre i les herbes ben picades.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Reduïu mitja llauna de llet de coco amb unes fulles de menta a foc suau i remenant durant 5-10 m. Deixeu-la refredar.
  2. Poseu a la batedora el cogombre trossejat amb gran part de la pell, la crema de coco, una mica de sal marina i un rajolí d’oli d’oliva; bateu-ho fins que lligui bé.
  3. Per a la presentació, poseu la mousse en copes de còctel o vasos i afegiu-hi 2 o 3 glaçons per persona. Decoreu amb tires fines de cogombre i les herbes ben picades.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat