Muffins d’ametlla

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Muffins de farina d'ametlla, sense gluten i amb opció vegana. Ideals per acompanyar amb un gran bol de llet de vegetal i llavors de cànem triturades, escates de coco o una mica de fruita del temps. Un plaer per a tots els sentits!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Becky Lawton

Ingredients

  • 220 g de farina d’ametlla
  • 1 sobre de llevat sense fosfats
  • 2 ous ecològics
  • 50 g de sucre de coco o 75 g d’eritritol *
  • 1 punteta de sal
  • 180 g de llet vegetal (per l’opció ceto descartar les begudes de cereals)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva o de coco

*Opció ceto

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Muffins d’ametlla

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Muffins de farina d'ametlla, sense gluten i amb opció vegana. Ideals per acompanyar amb un gran bol de llet de vegetal i llavors de cànem triturades, escates de coco o una mica de fruita del temps. Un plaer per a tots els sentits!


Ingredients

  • 220 g de farina d’ametlla
  • 1 sobre de llevat sense fosfats
  • 2 ous ecològics
  • 50 g de sucre de coco o 75 g d'eritritol *
  • 1 punteta de sal
  • 180 g de llet vegetal (per l'opció ceto descartar les begudes de cereals)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva o de coco
*Opció ceto

Elaboració

  1. Poseu en un bol la farina d’ametlla, el llevat, el sucre de coco i la sal.
  2. En un altre bol bateu lleugerament els ous i afegiu-hi la llet vegetal i l’oli.
  3. Aboqueu els ingredients líquids sobre els secs i barregeu.
  4. Repartiu la barreja en un motlle multicavitat folrat amb càpsules de paper per a muffins.
  5. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant uns 35 minuts. Comproveu que estan cuits introduint un escuradents; en retirar-lo, ha de sortir sense restes de massa crua.
  6. Deixeu-los refredar del tot.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu en un bol la farina d’ametlla, el llevat, el sucre de coco i la sal.
  2. En un altre bol bateu lleugerament els ous i afegiu-hi la llet vegetal i l’oli.
  3. Aboqueu els ingredients líquids sobre els secs i barregeu.
  4. Repartiu la barreja en un motlle multicavitat folrat amb càpsules de paper per a muffins.
  5. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant uns 35 minuts. Comproveu que estan cuits introduint un escuradents; en retirar-lo, ha de sortir sense restes de massa crua.
  6. Deixeu-los refredar del tot.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat