Muffins d’ametlla

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Muffins de farina d'ametlla, sense gluten i amb opció vegana. Ideals per acompanyar amb un gran bol de llet de vegetal i llavors de cànem triturades, escates de coco o una mica de fruita del temps. Un plaer per a tots els sentits!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Becky Lawton

Ingredients

220 g de farina d’ametlla
1 sobre de llevat sense f

Elaboració

Poseu en un bol la farina d’ametlla, el llevat, el sucre de coco i la sal.
En un altre bol bateu lleugerament els ous i afegiu-hi la llet vegetal i l’oli.
Aboqueu els ingredients líquid…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat