Musclos amb llet de coco, ceba i coriandre

Plat principal  | 

Els musclos no necessiten grans preparacions per quedar deliciosos. Però t'asseguro que la llet de coco li dona un toc exòtic que et captivarà.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 kg de musclos
1 cullerada de mantega
1 ceba
2

Elaboració

Poseu a la cassola la mantega, la ceba picada i l’all i ho deixeu fins que agafi una mica de color (sense que se us arribi a cremar).
Afegiu el vi blanc i barregeu bé per “recollir” el que…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat