Aperitius, Condiments i salses | Lucía Gómez
A qui no li agraden els nachos acompanyats de guacamole? Per tal de poder gaudir d'aquest boníssim aperitiu us dono la solució per menjar els nachos més saludables del món, fets amb pocs ingredients, preparats al forn i, a més, amb gust de formatge!
Des de ben petita que m’encanten els nachos acompanyats de guacamole. No obstant això, a l’hora de comprar-los, hem d’estar atents i assegurar-nos que el blat de moro no sigui transgènic i que, a més, no estiguin fregits amb olis vegetals com el de palma o el de gira-sol, que, escalfats a temperatures altes, es converteixen en greixos trans.
I per tal que pugueu continuar gaudint d’un aperitiu tan bo us donaré la solució per menjar els nachos més saludables del món, fets amb pocs ingredients (tots ecològics) i preparats al forn.
A més, perquè no tinguin res a envejar als que posen als restaurants mexicans, els farem amb gust de formatge: els meus favorits! De totes maneres, si ho voleu, els podeu fer normals prescindint del pebre vermell, la ceba i el llevat nutricional. Són bons igualment però de l’altra manera són deliciosos.
Us aconsello que treballeu la massa amb cura: feu-ho vigilant molt perquè no es trenqui i seguiu els passos, un per un, per no tenir cap problema.
Com us comentava, jo els he acompanyat de guacamole, la salsa que més m’agrada per acompanyar-los, però ja sabeu que són molt bons amb altres salses. Així doncs, també us deixo la recepta del guacamole, que n’hi ha per llepar-se’n els dits!