Naps rostits amb vinagreta de magrana i nous

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Uns simples naps rostits amb oli d’oliva, comí, cúrcuma, unes nous i, al final, el toc explosiu de la deliciosa magrana amb menta refrescant es converteixen en un regal per als nostres sentits ple de contrast de sabors i textures.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

600 g de naps (poden ser de colors diferents)
100 g d

Elaboració

Renteu els naps (no cal que els peleu, si són ecològics), trossegeu-los al gust (jo els he tallat en làmines més aviat fines, de manera que serà menys temps de forn que si es tallen més grui…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat