Nyoquis de carbassa i sàlvia

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Cada dia hi ha més persones amb sensibilitat, al·lèrgia o intolerància a l’ou, el gluten, el blat, la llet o el blat de moro. Com alternativa us proposem aquests nyoquis que s'allunyen dels tradicionals i són molt saludables!

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

600 g de carbassa (la carbassa de la foto, un cop pelada

Elaboració

Preescalfar el forn a 175°C.
Pelar la carabassa, treure les llavors i tallar-la a mitges llunes. (Es poden guardar les llavors i germinar-les).
En una safata de forn, posar una cullerada d’…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat