Olivada amb anxoves

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  | 

Aquest olivada d'anxoves o "tapenade" és ideal per untar amb pa, en torradetes per l'aperitiu o per preparar una deliciosa vinagreta per alegrar qualsevol amanida.

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

200 g d’olives negres sense pinyol
2 filets d’anx

Elaboració

Partiu el gra d’all per la meitat i traieu-ne el germen per evitar que repeteixi.
Piqueu les fulles d’alfàbrega fresca amb el ganivet i també les anxoves.
Piqueu lleugerament les olive…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat