Ous Benedict sobre carxofa amb puré de carbassa rostida i salsa holandesa

Plat principal, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Una recepta deliciosa, original i vistosa per aprofitar les últimes carxofes de temporada.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

4 carxofes
4 ous ecològics (o si les carxofes són m

Elaboració

Per al puré de carbassa

Peleu i talleu la carbassa a trossos no gaire grans.
Coeu la carbassa al forn amb oli d’oliva verge i un pessic de sal fins que sigui tendra (uns 30-35 minuts). Com …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat