Ous estrellats amb patata, bolets, carxofes i espinacs

Plat principal  |  Gina Estapé

La carxofa té propietats diürètiques i desintoxicants hepàtiques, ajuda a regular el sucre en sang i a disminuir el colesterol i la pressió arterial. La recepta que teniu a continuació és una de les mil opcions que ens ofereix aquesta gran hortalissa.

  • Racions:
  • Dificultat:
    Mitjana

Ingredients

2 patates

1 ceba

4-5 xampinyons o ceps

2 carxofes

Elaboració

Peleu la ceba i talleu-la a daus petits.
En una olla, salteu la ceba amb un raig d’oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
Netegeu les carxofes i talleu-ne el cor a làmines. Afegiu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat