Ous farcits

Plat principal, Aperitius  |  Blanca Gómez

Uns ous farcits són un dels plats més fàcils i que queden més bé en un sopar de platets. Apunteu-vos la recepta d’aquesta versió.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 6 ous
  • 1 c. s de mostassa
  • 1 c. s. de maiones
  • Tàperes, al gust (sense manies!)

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Ous farcits

Plat principal, Aperitius  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Uns ous farcits són un dels plats més fàcils i que queden més bé en un sopar de platets. Apunteu-vos la recepta d’aquesta versió.


Ingredients

  • 6 ous
  • 1 c. s de mostassa
  • 1 c. s. de maiones
  • Tàperes, al gust (sense manies!)

Elaboració

  1. Poseu prou aigua a bullir perquè, un cop hi poseu els ous, quedin ben submergits.
  2. Quan l’aigua arrenqui el bull, submergiu-hi els ous amb cura perquè no es trenquin, i coeu-los durant 12 minuts.
  3. Un cop cuits, submergiu els ous en aigua freda o espereu que es refredin.
  4. Quan els pugueu manipular sense perill de cremar-vos, peleu-los amb cura i talleu-los per la meitat.
  5. Retireu els rovells dels ous i poseu-los en un bol amb la maionesa, la mostassa i les tàperes. Les tàperes, si voleu, es poden tallar molt petites o deixar-les senceres, això depèn de com us agradin.
  6. Un cop tots els ingredients siguin al bol, barregeu-los bé per integrar-los.
  7. Amb l’ajuda d’una cullera per a postres, farciu els ous amb la barreja.
  8. Consumiu-los de seguida o conserveu-los a la nevera tapats.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Poseu prou aigua a bullir perquè, un cop hi poseu els ous, quedin ben submergits.
  2. Quan l’aigua arrenqui el bull, submergiu-hi els ous amb cura perquè no es trenquin, i coeu-los durant 12 minuts.
  3. Un cop cuits, submergiu els ous en aigua freda o espereu que es refredin.
  4. Quan els pugueu manipular sense perill de cremar-vos, peleu-los amb cura i talleu-los per la meitat.
  5. Retireu els rovells dels ous i poseu-los en un bol amb la maionesa, la mostassa i les tàperes. Les tàperes, si voleu, es poden tallar molt petites o deixar-les senceres, això depèn de com us agradin.
  6. Un cop tots els ingredients siguin al bol, barregeu-los bé per integrar-los.
  7. Amb l’ajuda d’una cullera per a postres, farciu els ous amb la barreja.
  8. Consumiu-los de seguida o conserveu-los a la nevera tapats.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat