Ous a la planxa

Plat principal  | 

Els ous a la planxa són una manera fàcil de fer servir menys quantitat d'oli a l'hora de cuinar. Ja veuràs que aquesta manera de cuinar-los també queda boníssima.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

1 ou
1 mica d’oli d’oliva
Sal

Elaboració

Aboqueu una gota o un rajolí petit d’oli en una paella antiadherent.
Amb l’ajuda d’un pinzell (o paper absorbent), esteneu l’oli per tota la base.
Enceneu el foc i poseu la paella a escal…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat