Ous a la planxa

Plat principal  | 

Els ous a la planxa són una manera fàcil de fer servir menys quantitat d'oli a l'hora de cuinar. Ja veuràs que aquesta manera de cuinar-los també queda boníssima.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 1 ou
  • 1 mica d’oli d’oliva
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
 

Ous a la planxa

Plat principal  | 

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Els ous a la planxa són una manera fàcil de fer servir menys quantitat d'oli a l'hora de cuinar. Ja veuràs que aquesta manera de cuinar-los també queda boníssima.


Ingredients

  • 1 ou
  • 1 mica d’oli d’oliva
  • Sal

Elaboració

  1. Aboqueu una gota o un rajolí petit d’oli en una paella antiadherent.
  2. Amb l'ajuda d'un pinzell (o paper absorbent), esteneu l'oli per tota la base.
  3. Enceneu el foc i poseu la paella a escalfar a foc mitjà-alt. Un cop estigui ben calent, afegiu l'ou i abaixeu el foc a mitjà-baix.
  4. Col·loqueu una tapa per sobre i cuineu-ho un minut i mig aproximadament.
  5. Retireu la tapa i deixeu que l'ou s'acabi de fer durant 1 o 2 minuts més o fins que estigui al vostre gust.
  6. Serviu-lo amb una mica de sal per sobre.
 

Elaboració

  1. Aboqueu una gota o un rajolí petit d’oli en una paella antiadherent.
  2. Amb l’ajuda d’un pinzell (o paper absorbent), esteneu l’oli per tota la base.
  3. Enceneu el foc i poseu la paella a escalfar a foc mitjà-alt. Un cop estigui ben calent, afegiu l’ou i abaixeu el foc a mitjà-baix.
  4. Col·loqueu una tapa per sobre i cuineu-ho un minut i mig aproximadament.
  5. Retireu la tapa i deixeu que l’ou s’acabi de fer durant 1 o 2 minuts més o fins que estigui al vostre gust.
  6. Serviu-lo amb una mica de sal per sobre.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat