Ous remenats

Plat principal  | 

Els ous remenats són un plat simple que pots preparar sol o acompanyat de la verdura de temporada que prefereixis. També li pots donar el teu punt personal afegint les espècies que t'agradin més.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    7 minuts

Ingredients

  • 4 ous criats en pastura 
  • Sal marina al gust 
  • 1 cullerada de ghee o mantega

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
 

Ous remenats

Plat principal  | 

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    7 minuts

Els ous remenats són un plat simple que pots preparar sol o acompanyat de la verdura de temporada que prefereixis. També li pots donar el teu punt personal afegint les espècies que t'agradin més.


Ingredients

  • 4 ous criats en pastura 
  • Sal marina al gust 
  • 1 cullerada de ghee o mantega

Elaboració

  1. Per començar, bateu els ous en un bol i assaoneu-ho amb un pessic de sal. 
  2. Foneu el ghee o la mantega en una paella antiadherent a foc mitjà-baix. 
  3. Quan el ghee comenci a bombollejar una mica, afegiu els ous a la paella. 
  4. Quan vegeu que els ous comencen a fixar-se a les vores, agafeu una espàtula i llisqueu suaument les vores de la paella per començar a crear una quallada suau.
  5. Repetiu aquest pas de manera pausada perquè els ous es cuinin, però prou ràpid per assegurar-te que no es facin massa. Simplement, continueu doblegant i barrejant suaument els ous per formar una quallada. 
  6. Passats 2 o 3 minuts, retireu els ous del foc i serviu-los immediatament.

Elaboració

  1. Per començar, bateu els ous en un bol i assaoneu-ho amb un pessic de sal. 
  2. Foneu el ghee o la mantega en una paella antiadherent a foc mitjà-baix. 
  3. Quan el ghee comenci a bombollejar una mica, afegiu els ous a la paella. 
  4. Quan vegeu que els ous comencen a fixar-se a les vores, agafeu una espàtula i llisqueu suaument les vores de la paella per començar a crear una quallada suau.
  5. Repetiu aquest pas de manera pausada perquè els ous es cuinin, però prou ràpid per assegurar-te que no es facin massa. Simplement, continueu doblegant i barrejant suaument els ous per formar una quallada. 
  6. Passats 2 o 3 minuts, retireu els ous del foc i serviu-los immediatament.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat