Pa ‘paleo’ amb farina de coco

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Reus

Descobreix una farina sense gluten, molt rica en fibra, amb greixos saludables, amb baix índex glicèmic, apta per a celíacs i molt útil per preparar receptes veganes o paleo tant crues com al forn.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 15 minuts

Ingredients

  • 100 g de farina de coco
  • 2 plàtans mascle madurs (es poden substituir per 400 grams de fècula de patata o moniato)
  • 4 ous (separant rovells de clares, aquestes últimes muntades a punt de neu)
  • 2 culleradetes de postres de bicarbonat
  • 1 culleradeta de cafè de sal
  • 1 culleradeta de cafè de nou moscada mòlta
  • Un pessic de pebre negre

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Montse Reus

Montse Reus
Dietista i Ambientòloga

academiareshape.com @montsereusdietista
 

Pa ‘paleo’ amb farina de coco

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Reus

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 15 minuts

Descobreix una farina sense gluten, molt rica en fibra, amb greixos saludables, amb baix índex glicèmic, apta per a celíacs i molt útil per preparar receptes veganes o paleo tant crues com al forn.


Ingredients

  • 100 g de farina de coco
  • 2 plàtans mascle madurs (es poden substituir per 400 grams de fècula de patata o moniato)
  • 4 ous (separant rovells de clares, aquestes últimes muntades a punt de neu)
  • 2 culleradetes de postres de bicarbonat
  • 1 culleradeta de cafè de sal
  • 1 culleradeta de cafè de nou moscada mòlta
  • Un pessic de pebre negre

Elaboració

  1. Es baten els plàtans en una processadora d'aliments.
  2. S'afegeixen els rovells dels ous.
  3. S'afegeix la farina de coco, les culleradetes de bicarbonat, la sal, la nou moscada i la mica de pebre negre.
  4. A part, es baten les clares a punt de neu.
  5. Es barregen les clares amb compte amb la resta d'ingredients.
  6. Es cuina al forn a uns 170 ºC durant uns 50 minuts.
  7. Es deixa refredar a sobre d'una reixeta.
  8. Es pot empolvorar per sobre canyella i coco ratllat.

Montse Reus
Dietista i Ambientòloga

www.academiareshape.com @montsereusdietista

Elaboració

  1. Es baten els plàtans en una processadora d’aliments.
  2. S’afegeixen els rovells dels ous.
  3. S’afegeix la farina de coco, les culleradetes de bicarbonat, la sal, la nou moscada i la mica de pebre negre.
  4. A part, es baten les clares a punt de neu.
  5. Es barregen les clares amb compte amb la resta d’ingredients.
  6. Es cuina al forn a uns 170 ºC durant uns 50 minuts.
  7. Es deixa refredar a sobre d’una reixeta.
  8. Es pot empolvorar per sobre canyella i coco ratllat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat