Pad Thai de llagostins i dukkah

Plat principal  |  Berta Pedreño

Un clàssic de la cuina oriental amb el toc picant del nostre Como Dukkah Hot. Aquest plat d’origen tailandès no és més que un saltat de fideus d’arròs amb una proteïna d’elecció (llagostins, vedella, pollastre o tofu) i ou, acompanyat de brots de soja verda germinada, cibulet, llima, cacauets picats i flocs de xili.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

75 g de tallarines d’arròs
6 llagostins
1 ou

Elaboració

Cuineu les tallarines d’arròs seguint les instruccions del paquet.
Talleu la pastanaga i l’endívia a tires i el carbassó a quadradets.
En un bol, bateu l’ou amb un pessic de sal.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat