Pad Thai de llagostins i dukkah

Plat principal  |  Berta Pedreño

Un clàssic de la cuina oriental amb el toc picant del nostre Como Dukkah Hot. Aquest plat d’origen tailandès no és més que un saltat de fideus d’arròs amb una proteïna d’elecció (llagostins, vedella, pollastre o tofu) i ou, acompanyat de brots de soja verda germinada, cibulet, llima, cacauets picats i flocs de xili.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 75 g de tallarines d’arròs
  • 6 llagostins
  • 1 ou
  • 1/4 de carbassó
  • 1 pastanaga
  • 1 endívia
  • 1 grapat de cibulet
  • 1 grapat de germinats de mongeta mungo
  • 1 rodanxa de llima
  • 2 c. p. de Dukkah Hot
  • Coco Aminos o tamari
  • Oli de coco
  • Sal

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Berta Pedreño

Berta Pedreño
Creadora de Sanando mi intestino. Estudiant de Medicina i màster en psiconeuroinmunologia

@sanandomiintestino
 

Pad Thai de llagostins i dukkah

Plat principal  |  Berta Pedreño

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Un clàssic de la cuina oriental amb el toc picant del nostre Como Dukkah Hot. Aquest plat d’origen tailandès no és més que un saltat de fideus d’arròs amb una proteïna d’elecció (llagostins, vedella, pollastre o tofu) i ou, acompanyat de brots de soja verda germinada, cibulet, llima, cacauets picats i flocs de xili.


Ingredients

  • 75 g de tallarines d’arròs
  • 6 llagostins
  • 1 ou
  • 1/4 de carbassó
  • 1 pastanaga
  • 1 endívia
  • 1 grapat de cibulet
  • 1 grapat de germinats de mongeta mungo
  • 1 rodanxa de llima
  • 2 c. p. de Dukkah Hot
  • Coco Aminos o tamari
  • Oli de coco
  • Sal

Elaboració

  1. Cuineu les tallarines d’arròs seguint les instruccions del paquet.
  2. Talleu la pastanaga i l’endívia a tires i el carbassó a quadradets.
  3. En un bol, bateu l’ou amb un pessic de sal.
  4. Cobriu el fons d’un wok amb oli de coco i, quan estigui calent, afegiu-hi les verdures. Salteu-ho ràpidament a foc fort.
  5. Abaixeu una mica el foc i afegiu-hi la salsa coco Aminos, els llagostins i l’ou i remeneu-ho perquè s’integri tot bé.
  6. Finalment, afegiu-hi les tallarines i aparteu-ho del foc.
  7. Emplateu juntament amb el cibulet, els brots, la rodanxa de llima i el Dukkah Hot.

Berta Pedreño
Creadora de Sanando mi intestino. Estudiant de Medicina i màster en psiconeuroinmunologia

@sanandomiintestino

Elaboració

  1. Cuineu les tallarines d’arròs seguint les instruccions del paquet.
  2. Talleu la pastanaga i l’endívia a tires i el carbassó a quadradets.
  3. En un bol, bateu l’ou amb un pessic de sal.
  4. Cobriu el fons d’un wok amb oli de coco i, quan estigui calent, afegiu-hi les verdures. Salteu-ho ràpidament a foc fort.
  5. Abaixeu una mica el foc i afegiu-hi la salsa coco Aminos, els llagostins i l’ou i remeneu-ho perquè s’integri tot bé.
  6. Finalment, afegiu-hi les tallarines i aparteu-ho del foc.
  7. Emplateu juntament amb el cibulet, els brots, la rodanxa de llima i el Dukkah Hot.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat