Parfait de carbassa i xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Aplicant la cuina d’aprofitament podem transformar restes d’alguna cosa que hem fet i donar-los una vida nova; com 'aquest parfait on utilitzem carbassa al forn, xocolata, crema de cacahuet, dàtil i nata de coco. Una delícia!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

½ tassa de llet de civada *
50 g de xocolata alta en

Elaboració

Escalfeu la llet en un cassó i, quan estigui a punt de bullir, retireu i aboqueu sobre la xocolata trossejada. Deixeu-ho reposar uns minuts i remeneu bé perquè es fongui del tot la xocolata. De…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat