Pastís d’agar-agar i maduixes

Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

Les maduixes prenen protagonisme a la primavera i què millor que un pastís de fruites de temporada, sense sucres afegits, i refrescant. Gràcies a l'agar-agar aconseguim la textura desitjada, un dolç totalment vegà i deliciós.

  • Racions:
    8 - 10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts + 1 hora de refrigeració

Ingredients

10 maduixes
1 plàtan
1 got de beguda de coco (o u

Elaboració

Deixeu els dàtils en remull amb aigua.
Aboqueu en una cassola 2 tasses d’aigua, 1 mica de sal i escalfeu. Abans que bulli, afegiu-hi 4 c.s. de flocs d’agar-agar o unes 10 tires llargues. Tapeu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat