Pastís marbrejat de carbassó, cacau i cúrcuma

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Molts fugim dels pastissos perquè tenen molta farina o molt de sucre; avui us proposem una millor opció, verdures en forma de pa de pessic amb cacau. Ideal per als nens!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Becky Lawton

Ingredients

1 tassa i 3 cullerades de farina d’ametlla
¼ tassa

Elaboració

Barregeu la farina d’ametlla, el sucre de coco, la sal i el llevat.
Barregeu els ous –batuts lleugerament– amb l’oli de coco.
Espremeu el carbassó ratllat per treure-li una mica del…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat