Postres, esmorzars i berenars | Consol Rodríguez
Molts cops sentim l'impuls de voler consumir alguna cosa dolça; el cos ens ho pot arribar a demanar insistentment. Aquesta mousse de cacau i figues es el candidat ideal
Personalment, prefereixo prendre els aliments a temperatura ambient, perquè no ens refredem i el fred dels aliments no interfereixi en la digestió. Però és una decisió personal.
Si decidiu servir el mousse a temperatura ambient, es pot fer servir una cullera i servir a cullerades en bols individuals. No passa res si no es veu perfecte. Tot i que si us preocupa l’estètica a l’hora de servir, cal afegir primer la mousse i deixar que les figues fresques decorin el bol.
A vegades ens preocupa que els nostres plats estiguin controlats i mantinguin una forma definida; això ens crea tensió quan tenim convidats. Cal capgirar aquest pensament que ens limita a l’hora d’enfrontar-nos a la cuina: també hi ha bellesa en la lleugeresa, la naturalitat, l’harmonia o els contrastos de colors de les fruites, llavors i vegetals.