Patata espiralitzada i mongeta amb kale

Plat principal  |  Núria Roura

Aquesta és una versió divertida i diferent del clàssic plat de patata i mongeta bullida que vol ensenyar que menjar verdura té possibilitats infinites, delicioses, saludables i més nutritives que la recepta de tota la vida.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

2 patates
125 g de mongetes
2 pastanagues
Un bo

Elaboració

Renteu molt bé tots els ingredients, especialment la kale.
Agafeu el paquet de panotxes de blat de moro i traieu-ne uns grans, aproximadament dues cullerades soperes.
Talleu les pastanagues…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat