Paté de moniato i xocolata

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Si t'agrada la cuina d'aprofitament per treure partit de tot el que ens ofereixen els aliments, no et perdis aquesta senzilla y deliciosa recepta de paté fet amb moniatos i xocolata. Et lleparàs els dits!  

  • Racions:
    250 ml aprox.
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts + 24 hores de refrigeració
© Becky Lawton

Ingredients

  • 1 moniato
  • 1 cullerada de ratlladura de taronja
  • 1 culleradeta de ratlladura de cúrcuma fresca
  • 50 grams de xocolata negra al 70%
  • Canyella molta al gust
  • Nous al gust

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Paté de moniato i xocolata

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    250 ml aprox.
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts + 24 hores de refrigeració

Si t'agrada la cuina d'aprofitament per treure partit de tot el que ens ofereixen els aliments, no et perdis aquesta senzilla y deliciosa recepta de paté fet amb moniatos i xocolata. Et lleparàs els dits!  


Ingredients

  • 1 moniato
  • 1 cullerada de ratlladura de taronja
  • 1 culleradeta de ratlladura de cúrcuma fresca
  • 50 grams de xocolata negra al 70%
  • Canyella molta al gust
  • Nous al gust

Elaboració

  1. Coeu el moniato sencer i sense pelar fins que estigui tendre.
  2. Un cop cuit, deixeu refredar a temperatura ambient i poseu a la nevera durant 24 hores.
  3. Peleu el moniato i feu-ne puré.
  4. Piqueu la xocolata i foneu al bany maria. Afegiu la ratlladura de taronja, la canyella i la cúrcuma. Barregeu-ho bé i passeu-ho per un colador fi per retenir les pells.
  5. Aboqueu la xocolata sobre el moniato i barregeu-ho de manera que quedin vetes; no cal barrejar per unir-ho tot.
  6. Guardeu el paté en un pot de vidre i poseu-hi les nous per sobre.
  7. Conserveu a la nevera durant una setmana.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Coeu el moniato sencer i sense pelar fins que estigui tendre.
  2. Un cop cuit, deixeu refredar a temperatura ambient i poseu a la nevera durant 24 hores.
  3. Peleu el moniato i feu-ne puré.
  4. Piqueu la xocolata i foneu al bany maria. Afegiu la ratlladura de taronja, la canyella i la cúrcuma. Barregeu-ho bé i passeu-ho per un colador fi per retenir les pells.
  5. Aboqueu la xocolata sobre el moniato i barregeu-ho de manera que quedin vetes; no cal barrejar per unir-ho tot.
  6. Guardeu el paté en un pot de vidre i poseu-hi les nous per sobre.
  7. Conserveu a la nevera durant una setmana.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat