Paté explosiu

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Maria Llamas

Aquest paté tan senzill de remolatxa és una autèntica bomba de sabors i de salut. El pots utilitzar com a acompanyament d’altres plats, per farcir entrepans o per sucar-hi bastonets de verdures.

  • Racions:
    500 g
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

500 g de remolatxa crua, pelada i trossejada
1 llimon

Elaboració

Ratlleu la remolatxa en un bol gros, afegiu-hi la resta d’ingredients i tritureu amb una batedora de mà o un processador d’aliments fins que estigui ben barrejat.
Conserveu-lo a la nevera …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat