Paté explosiu

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Maria Llamas

Aquest paté tan senzill de remolatxa és una autèntica bomba de sabors i de salut. El pots utilitzar com a acompanyament d’altres plats, per farcir entrepans o per sucar-hi bastonets de verdures.

  • Racions:
    500 g
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 500 g de remolatxa crua, pelada i trossejada
  • 1 llimona, ratlladura i suc
  • 2 c.p. de tàperes, escorregudes
  • 1 c.s. de mostassa de Dijon
  • Sal i pebre

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Maria Llamas

Maria Llamas
Coach nutricional i de salut integrativa i xef professional

healthyforkful.com @healthyforkful
 

Paté explosiu

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Maria Llamas

  • Racions:
    500 g
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Aquest paté tan senzill de remolatxa és una autèntica bomba de sabors i de salut. El pots utilitzar com a acompanyament d’altres plats, per farcir entrepans o per sucar-hi bastonets de verdures.


Ingredients

  • 500 g de remolatxa crua, pelada i trossejada
  • 1 llimona, ratlladura i suc
  • 2 c.p. de tàperes, escorregudes
  • 1 c.s. de mostassa de Dijon
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Ratlleu la remolatxa en un bol gros, afegiu-hi la resta d’ingredients i tritureu amb una batedora de mà o un processador d’aliments fins que estigui ben barrejat.
  2. Conserveu-lo a la nevera com a màxim 3 dies.

Maria Llamas
Coach nutricional i de salut integrativa i xef professional

www.healthyforkful.com @healthyforkful

Elaboració

  1. Ratlleu la remolatxa en un bol gros, afegiu-hi la resta d’ingredients i tritureu amb una batedora de mà o un processador d’aliments fins que estigui ben barrejat.
  2. Conserveu-lo a la nevera com a màxim 3 dies.

Els apunts de la Maria Llamas

La remolatxa és una bona font de betalaïna, un antioxidant i antiinflamatori molt potent que promou el benestar corporal. També és rica en minerals com calci i magnesi.

  • Si voleu un paté més cremós, afegiu-hi 2 alvocats i tritureu-ho tot.
  • Podeu substituir les tàperes i la mostassa per un grapat d’alfàbrega fresca.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat