Paté vegetal d’avellanes, pastanaga i canyella

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Els entrepans són un recurs molt utilitzat perquè són ràpids de preparar i fàcils de consumir, però cal mirar bé els ingredients, ja que en funció de com els preparem, poden ser un desastre o un menjar nutritiu.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

200 g avellanes torrades
1 pastanaga ratllada
40 m

Elaboració

Tritureu les avellanes en un processador d’aliments fins que deixin anar part de l’oli que contenen i quedi una crema fina.
Afegiu la resta d’ingredients i tritureu fins que quedi una mes…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat