Pesto d’alvocat

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Aquest pesto d'alvocat és perfecte per acompanyar un plat de pasta, servir com a aperitiu acompanyat de palets de plàtan mascle o per untar amb pa en esmorzars o berenars. Una recepta, mil opcions!

  • Racions:
    250 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

2 tasses d’alfàbrega fresca
½ tassa d’ametlles

Elaboració

Col·loqueu tots els ingredients en un processador d’aliments
Tritureu-los fins a obtenir la textura desitjada.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat