Pesto vermell

Condiments i salses  |  Blanca Gómez

Aquesta salsa tan bona és una versió keto del pesto rosso d’origen italià. És una salsa perfecta per acompanyar plats de pasta o de carn a base de tomàquet sec i nous de macadàmia. Quina salivera!

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 1 tomàquet sec, en oli o no
  • 1 gra d’all
  • OOVE
  • Un grapat de nous de macadàmia
  • 1 c. s. de llevat nutricional o parmesà

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Pesto vermell

Condiments i salses  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Aquesta salsa tan bona és una versió keto del pesto rosso d’origen italià. És una salsa perfecta per acompanyar plats de pasta o de carn a base de tomàquet sec i nous de macadàmia. Quina salivera!


Ingredients

  • 1 tomàquet sec, en oli o no
  • 1 gra d’all
  • OOVE
  • Un grapat de nous de macadàmia
  • 1 c. s. de llevat nutricional o parmesà

Elaboració

  1. Poseu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-los fins a obtenir la textura desitjada.
  2. Podeu ajustar la textura amb la quantitat d’oli.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Poseu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-los fins a obtenir la textura desitjada.
  2. Podeu ajustar la textura amb la quantitat d’oli.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat