Pizza de coliflor, porro, nous i menta

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Pizzeta amb base de farina de teff barrejada amb llavors de sèsam i farigola que sorprèn tant pels seus grans efectes enfortidors com pel seu sabor deliciós.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

400 g de farina de teff
200 ml d’aigua mineral
1

Elaboració

Coeu les flors de la coliflor en aigua que les cobreixin durant uns 10 minuts o fins que estiguin tendres. Escorreu-les i reserveu una mica del líquid de la cocció per si cal corregir la textura…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat