Pollastre amb mel i mostassa al forn

Plat principal  |  Glenn Cots

Recepta ideal per aquells dies que no disposem de temps per a dedicar als cuinats amb llargues coccions que depenguin de nosaltres.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

  • 2 cuixes
  • 1,5 c. s. de mel
  • 1 c. s. de mostassa
  • 30 g d’oli d’oliva
  • 1 c. p. de curri en pols
  • Sal i pebre

Dieta

  • Omnívora
Glenn Cots

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

glenncots.com @glenncots
 

Pollastre amb mel i mostassa al forn

Plat principal  |  Glenn Cots

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts

Recepta ideal per aquells dies que no disposem de temps per a dedicar als cuinats amb llargues coccions que depenguin de nosaltres.


Ingredients

  • 2 cuixes
  • 1,5 c. s. de mel
  • 1 c. s. de mostassa
  • 30 g d’oli d’oliva
  • 1 c. p. de curri en pols
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 190 °C.
  2. Aboqueu l’oli en una paella i escalfeu-lo lleugerament a foc mitjà.
  3. Afegiu-hi la mel, la mostassa i el curri i remeneu fins que tot quedi ben integrat.
  4. Salpebreu bé el pollastre.
  5. Poseu el pollastre dins de la salsa i barregeuho fins que tots els trossos quedin ben barrejats amb la salsa.
  6. Disposeu el pollastre en una safata de forn i aboqueu-hi la salsa que hagi sobrat per sobre.
  7. Poseu-lo al forn i cuineu 40-60 minuts o fins que el pollastre s’hagi fet bé.
  8. Serviu amb arròs de coliflor amb all.

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

www.glenncots.com @glenncots

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 190 °C.
  2. Aboqueu l’oli en una paella i escalfeu-lo lleugerament a foc mitjà.
  3. Afegiu-hi la mel, la mostassa i el curri i remeneu fins que tot quedi ben integrat.
  4. Salpebreu bé el pollastre.
  5. Poseu el pollastre dins de la salsa i barregeuho fins que tots els trossos quedin ben barrejats amb la salsa.
  6. Disposeu el pollastre en una safata de forn i aboqueu-hi la salsa que hagi sobrat per sobre.
  7. Poseu-lo al forn i cuineu 40-60 minuts o fins que el pollastre s’hagi fet bé.
  8. Serviu amb arròs de coliflor amb all.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat