Carn magra de porc guisada amb mostassa antiga i estragó

Plat principal  |  Laura Garcia

La carn magra de porc és perfecta per guisar; té un sabor suau, gairebé no té greix i combina molt bé amb qualsevol verdura.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    55 minuts

Ingredients

1 kg de carn magra de porc tallada a daus
3 o 4 porro

Elaboració

Escalfeu les dues cullerades d’oli d’oliva, ghee o mantega en una olla o paella alta i grossa.
Afegiu els daus de carn magra de porc i cuineu-los a foc mitjà durant 2 o 3 minuts; aneu-los …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat