Porridge de civada amb plàtan saltat

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

La civada és molt interessant pel seu contingut en proteïnes i betaglucans, que ens ajuda a disminuir el colesterol i és beneficiós per a la flora intestinal. El porridge es una bona proposta per a incorporar-lo a la dieta.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

250 ml (1 got) de beguda vegetal d’ametlla o coco sens

Elaboració

En un cassó, escalfeu la beguda vegetal i, quan arrenqui al bull, afegiu-hi els flocs de civada, la pastanaga ratllada ben fineta, la canyella, la nou moscada, una culleradeta d’oli de coco i l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat