Porridge o crema de coco amb xocolata, llavors i maduixots

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

La farina de coco que sovint fem servir per fer pastissos o galetes es la base d'aquest porridge, al que li hem donat un punt dolç fent servir llet vegetal, a més de les maduixes i xocolata. Que en gaudiu!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

2-3 cullerades de farina de coco
200 ml de llet veget

Elaboració

Poseu la farina de coco en un cassó amb la llet vegetal a foc baix, remenant fins que espesseixi. Retireu-ho i deixeu-ho refredar.
Mentrestant, talleu la xocolata a trossets i foneu-la.
Ren…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat