Porridge o crema de coco amb xocolata, llavors i maduixots

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

La farina de coco que sovint fem servir per fer pastissos o galetes es la base d'aquest porridge, al que li hem donat un punt dolç fent servir llet vegetal, a més de les maduixes i xocolata. Que en gaudiu!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 2-3 cullerades de farina de coco
  • 200 ml de llet vegetal
  • 1 cullerada de barreja de fruits secs i llavors (ametlles, cànem, sèsam…)
  • 20 g de xocolata 70% cacau mínim
  • 3-4 maduixots (Ecològics! Les maduixes d’agricultura convencional són un dels fruits que més pesticides solen portar)
  • Unes fulletes de menta o menta (opcional)

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Porridge o crema de coco amb xocolata, llavors i maduixots

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

La farina de coco que sovint fem servir per fer pastissos o galetes es la base d'aquest porridge, al que li hem donat un punt dolç fent servir llet vegetal, a més de les maduixes i xocolata. Que en gaudiu!


Ingredients

  • 2-3 cullerades de farina de coco
  • 200 ml de llet vegetal
  • 1 cullerada de barreja de fruits secs i llavors (ametlles, cànem, sèsam...)
  • 20 g de xocolata 70% cacau mínim
  • 3-4 maduixots (Ecològics! Les maduixes d’agricultura convencional són un dels fruits que més pesticides solen portar)
  • Unes fulletes de menta o menta (opcional)

Elaboració

  1. Poseu la farina de coco en un cassó amb la llet vegetal a foc baix, remenant fins que espesseixi. Retireu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Mentrestant, talleu la xocolata a trossets i foneu-la.
  3. Renteu i talleu les maduixes a trossets.
  4. Piqueu la fruita seca i barregeu-la amb les llavors.
  5. Aboqueu en un bol la crema de coco, afegiu-hi els maduixots, la xocolata fosa i escampeu-hi per sobre els fruits secs picats.
  6. Decoreu amb unes fulles de menta.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu la farina de coco en un cassó amb la llet vegetal a foc baix, remenant fins que espesseixi. Retireu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Mentrestant, talleu la xocolata a trossets i foneu-la.
  3. Renteu i talleu les maduixes a trossets.
  4. Piqueu la fruita seca i barregeu-la amb les llavors.
  5. Aboqueu en un bol la crema de coco, afegiu-hi els maduixots, la xocolata fosa i escampeu-hi per sobre els fruits secs picats.
  6. Decoreu amb unes fulles de menta.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat